Sakarya’da kaçak kazı yapan 9 şüpheli suçüstü yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya’da kaçak kazı yapan 9 şüpheli suçüstü yakalandı

SAKARYA (AA) Sakarya'nın Sapanca ilçesinde define aramak için kaçak kazı yapan 9 kişi gözaltına alındı.

Yanık Mahallesi'nde dere yatağında kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Çatalkaya mevkisinde düzenlenen operasyonda, ormanlık alanda bulunan dere yatağındaki 2 ayrı noktada izinsiz kazı yapan 9 kişi suçüstü yakalandı.

Operasyonda, 7 arama dedektörü, metal sikke, 3 yuvarlak mıknatıs, bakır metal malzeme, benzinle çalışan hilti, büyük boy levye, manüle demiri, el feneri, 2 kazma, balta, 2 kürek ve nacak ile kazı için kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında, "Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanununa Muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale’de 30 bin 900 makaron ele geçirildiÖnceki Haber

Çanakkale’de 30 bin 900 makaron ele geçi...

Sakarya’dan kısa kısaSonraki Haber

Sakarya’dan kısa kısa

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News