İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlığa yeniden Yavuz Uğurdağ seçildi
GÜNDEM
BURSA (AA) İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında (İTSO) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu ve Birlik Genel Kurul Delegeleri seçimleri gerçekleştirildi.
İlk olarak Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Disiplin Kurulu ve Birlik Genel Kurul Delegeleri seçimleri yapıldı. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri seçimlerine tek liste ile giren mevcut Başkan Yavuz Uğurdağ, 49 üyenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
Yavuz Uğurdağ başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Ahmet Güç, Ahmet Sütçü, Bülent Tanrıkulu, Hüseyin Kurt, Hüseyin Özdemir, İsmail Sülek, Murat Bayram, Nedim İncebay, Okan Güler ve Sinan Kılakay yer aldı.
Bir diğer sandıkta gerçekleştirilen Birlik Genel Kurul Delegeleri seçimleri sonucunda Ahmet Saka, Erkan Taşdemir, Muharrem Alginer, Orhan Çelik, Salim Kaplan ve Yücel Demir ise TOBB delegeliğine getirildi.
İTSO Disiplin Kurulu Üyeleri seçimleri de tek liste ile gerçekleştirildi. Bahadır Bayraktar, Ergün Cengiz, Faruk Genç, Mehmet Baştürk, Ramazan Yılmaz ve Birol Atay, İTSO Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.
İlk 3 sandıktaki seçimin ardından İTSO Konferans Salonu’nda yapılan Meclis Divanı seçimlerinde Kenan Kender başkan adaylığını açıklayarak tek liste ile seçime girdi. Kender, Meclis Başkanı seçilirken, Umut Ortakçı ve Ahmet Yavuzyiğit Meclis Başkan Yardımcıları, İbrahim Bayram ise Meclis Katip Üyesi görevine getirildi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.