Tekirdağ’dan kısa kısa
GÜNDEM
TEKİRDAĞ (AA) Tekirdağ Müftülüğünce, üniversite öğrencilerine manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetleri anlatıldı.
Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde, öğrencilere manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetleri anlatıldı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınları dağıtıldı.
NKÜ'de, kampüse hoş geldin etkinliği düzenlendi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde (NKÜ), öğrenciler için kampüse hoş geldin etkinliği düzenlendi.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, NKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca organize edilen etkinlikte, halat çekme yarışması, okçuluk, ip atlama, korumalı futbol gibi yarışmaları düzenlendi.
Öğrenci topluluklarının tanıtımlarının yapıldığı etkinliğe, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan Aydın ve üniversite personeli ile öğrenciler katıldı.
Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün mazbatasını aldı
Tekirdağ Baro Başkanı olarak seçilen Egemen Gürcün, mazbatasını aldı, göreve başladı.
Tekirdağ Barosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Adliyesi'nde mazbata töreni düzenlendi, Tekirdağ Adalet Komisyon Başkanı Naci Ergin tarafından Gürcün'e mazbatası verildi.
Töreninin ardından Baro Hizmet Binasında görev devir teslim töreni gerçekleştirildi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.