Kırklareli’nde eşini silahla vurarak öldüren zanlı adliyede
GÜNDEM
KIRKLARELİ (AA) Kırklareli'nde karısını silahla vurarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, dün eşi Songül A'yı silahla öldüren zanlı Z.A.A'nın (41) emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Güvenlik önlemleri kapsamında çelik yelek giydirilen zanlı, zırhlı polis aracı ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Zanlı, sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.
Hayatını kaybeden Songül A'nın cenazesi ise memleketi Van'a gönderildi.
Olay
Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan zanlı Z.A.A. eşi Songül A'yı Akalar Mahallesi Namazgah Caddesi'ndeki evinde silahla vurarak yaralamış, Songül A. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.
Olay anında evin penceresinden atlayan çiftin 16 yaşındaki kızı M.A. da bacaklarından yaralanmıştı.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.