47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı törenle açıldı
GÜNDEM
BURSA (AA) Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde 47'ncisi düzenlenen "Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı" (MODEF EXPO 2022) ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF Fuar Merkezi'nde düzenlenen açılış töreninde, bu etkinliğin Türkiye mobilya sektörüne ciddi katkı sağladığını söyledi.
Fuara 165 firmanın katıldığını anlatan Uğurdağ, "Dış alım heyetleri, reklam ve tanıtım organizasyonlarımızla İnegöl mobilya sektörünü tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz." diye konuştu.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay da 47'ncisi gerçekleştirilen fuarın hayırlı olmasını diledi.
Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Atmaca ise mobilya sektörünün 2022'nin 6 aylık diliminde 3,2 milyar dolarlık ihracata ulaştığını belirterek, "Bu rakamları yükseltecek durumdayız. Yeter ki sektörümüze destek verilsin." açıklamasında bulundu.
Açılış töreninin ardından fuara iştirak eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarının (MODEF EXPO) artık geleneksel hale geldiğini söyledi.
Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri fuarı gezerek, stant açan firma temsilcileriyle sohbet etti.
8 Ekim'e kadar devam edecek fuarın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.