İstanbul’da hayvanseverler sokak hayvanları için basın açıklaması yaptı
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen "81 İl Sokak Hayvanları İçin Tek Ses Tek Yürek" basın açıklaması için hayvanseverler Kadıköy'de bir araya geldi.
Süreyya Operası önünde toplanan hayvanseverler, yanlarında bakımını üstlendikleri evcil hayvanlarını da getirdi.
"Sokak hayvanları sahipsiz değildir" sloganıyla polisin güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen basın açıklamasında, İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarından temsilciler görüşlerini paylaştı.
Barınaklarda yaşanan sorunlara dikkati çeken hayvanseverler, sokakta yaşayan hayvanların da hakları olduğunu hatırlatarak, bu hayvanların kısırlaştırma ve aşılamaları yapıldıktan sonra tekrar alındıkları yerlere bırakılmalarını istedi.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.