İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret etti
GÜNDEM
EDİRNE (AA) Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret etti.
Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Arpacı, Şehit Yıldız Gürsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Edirne Lisesi, 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve İlhami Ertem Anadolu Lisesini ziyaret ederek kursa giden öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İl genelinde düzenlenen kurslarda sınava hazırlanan öğrenciler, sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına özen göstererek derslere katılıyor.
Öğrencilere derslerinde başarıya dileyen Arpacı, "Okul ve kurumlarımızda salgına karşı tüm tedbirlerin alındı. Bu anlamda okullarımız ve dersliklerimiz güvenli alanlar." ifadelerini kullandı.
Arpacı'ya ziyaretlerinde müdür yardımcısı Cemal Turan da eşlik etti.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.