Çanakkale Valisi Aktaş’tan, kaza yapan öğretmeni bulan polislere başarı belgesi
GÜNDEM
ÇANAKKALE (AA) Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yakınlarının kayıp ihbarı yaptığı öğretmeni ormanlık alanda aracıyla kazada yaralanmış halde bulan polis ekiplerine başarı belgesi verdi.
Aktaş, Valilik makamında, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Deniz Polis Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Yenici'yi kabul etti.
Burada, emniyet personeli ile sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’nin huzurlu bir şehir olmasında emniyet teşkilatının büyük katkıları olduğunu söyledi.
Teşkilatın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Aktaş, emniyet müdürlüğü personellerine görevlerinde başarılar diledi.
İlhami Aktaş, ziyarette yakınlarının kayıp ihbarı yaptığı, Bayramiç Atatürk Anadolu Lisesinde görev yapan felsefe öğretmeni Seher Güllüce'yi ormanlık alanda 30 saat sonra kaza yapmış halde bulan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Kayıp Şahıslar Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mümin Öksüz, polis memurları Kaan Yılmaz ve İbrahim Çil'i başarı belgesi ile taltif etti.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.