Balıkesirspor transfer tahtasını açtı
GÜNDEMKulüp başkanı Ümit Arslan: ”Balıkesirspor’un UÇK dosyasında herhangi bir sıkıntı kalmamıştır”
BALIKESİR (AA) TFF 1. Lig ekibi Aydeniz Et Balıkesirspor'da transfer tahtası açıldı.
Kulüp başkanı Ümit Arslan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) tahtasında yaklaşık 25 oyuncu, menajer, teknik adam alacaklarıyla ilgili transfere engel dosyaların bulunduğunu söyledi.
Yaklaşık 10 gündür bu dosyaların çözümleriyle ilgili çalışmalar yaparak 24 imzayı aldıklarını fakat 1 imzayı alamadıkları için 7 günün boşa gittiğini belirten Arslan, "Takımın içinde bulunduğu durumu da gözeterek büyük özveri gösterip Balıkesirspor'a destek olan tüm oyuncu, teknik adam ve menajer arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Arslan, 24 dosyala ilgili 4 gün içinde yüzde 10 ödeme yaparak imza aldıklarını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Üzüldüğüm nokta bu, 24 imzayı 4 gün içinde tamamlayarak geldiğimiz noktada hem yöneticimiz hem Balıkesirspor'da futbol oynamış hem de hizmet etmiş malum arkadaştan imzamızı alamadık. Bu arkadaşın alacağı UÇK dosyasında 1 yıl bu kulübün kapısından geçmeyerek hak etmediği bir paradır ve her dönemde de en son güne bırakarak kulübü çok zor duruma düşürmüştür.
Balıkesirspor'un UÇK dosyasında herhangi bir sıkıntı kalmamıştır. Hayırlı olmasını diliyorum. 827 bin 899 lira yatırarak, 1 haftalık gecikme sebebi olan malum arkadaşın dosyası da kapanmıştır, bundan sonraki süreçte de herhangi bir engel yoktur. Bundan sonraki süreçte Balıkesirspor'umuz için gece gündüz çalışıp gerekli transferleri yaparak kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız."
Ümit Arslan, anlaştıkları oyuncuların olduğunu ve 30 Ocak Cumartesi günü oynayacakları Tuzlaspor karşılaşmasına yeni transferleri yetiştireceklerini sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.