Yalova’da artık gece de hız denetimi yapılıyor
GÜNDEM
YALOVA (AA) Yalova'da jandarma trafik ekipleri, yeni nesil teknolojik hız tespit (radar) cihazları ile artık gece de denetim yapabiliyor.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, sorumluluk alanında bulunan karayollarında gündüz uygulanan hız denetimleri, yeni nesil radar cihazları ile gece, gündüz 24 saat esasına göre yapılıyor.
Trafik kazaları sonucu can kaybı, yaralanma ve maddi kayıpların önüne geçilebilmesi amacıyla başlatılan uygulamayı kullanan ekipler, denetimlerini aralıksız sürdürebilecek.
Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan karayollarında gece ve gündüz hız ihlallerine karşı denetimler aralıksız sürdürülmeye devam edilecektir. Unutmayalım ki kurallar korkutmak için değil, korumak içindir. Hızını azalt ömrünü uzat. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.