Tekirdağ’da ”11. Tarım ve İnsan Ulusal fotoğraf Sergisi” açıldı
GÜNDEM
TEKİRDAĞ (AA) Tekirdağ'da, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayın Dairesi Başkanlığınca "11. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi" açıldı.
Geleneksel olarak düzenlenen, "tarım ve insan" konulu yarışmaya dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların yer aldığı "11. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi"nin açılışı bir alışveriş merkezinde Vali Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.
Açılışın ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri fotoğrafları inceledi.
60 fotoğrafın yer aldığı sergi 2 gün açık olacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği yarışmaya bu yıl 6 kategoride toplam bin 802 katılımcı 7 bin 292 fotoğrafla katıldı. Yarışmada 18 eser ödül alırken, 120 eser de katalog ve sergileme için seçildi.
Açılışta Vali Yıldırım'a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da eşlik etti.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.