Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli’de öğretmenlerle bir araya geldi
GÜNDEM
KOCAELİ (AA) Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli'de öğretmenlerle bir araya geldi.
Bir dizi program dolayısıyla Kocaeli'ye gelen Bakan Selçuk, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde organize edilen "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşması" programına katıldı.
Basına kapalı gerçekleştirilen etkinlikte Bakan Selçuk'a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Akif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve diğer ilgililer eşlik etti.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, daha sonra Dilovası ilçesindeki GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette okuldaki üretim tesisleri ve laboratuvarlarda incelemelerde bulunan Selçuk, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.