Kırklareli’nden kısa kısa
GÜNDEM
KIRKLARELİ (AA) Pınarhisar'da 4. etap doğal gaz çalışmaları sürüyor.
Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, çalışmaları takip ederek incelemede bulundu.
Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Talay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin doğal gaz hattının bağlı olduğu bölgelerde kutulama yaptığını kaydetti.
Kurban bayramının ardından yeni ana hat kazım işlemlerinin başlayacağını aktaran Talay, ekiplere çalışmalarında başarılar diledi.
İlaçlama çalışması
Pınarhisar ilçesinde sivri sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.
Pınarhisar Belediyesinden yapılan açıklamada, sıcaklıkların artış göstermesiyle haşere ve sineklerin de rahatsızlık vermeye başladığı belirtildi.
Ekiplerin özel araçlarla cadde ve sokaklarda ilaçlama yaptığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için ilçe geneli ilaçlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Pınarhisarımızın tüm mahallelerinde çevre sağlığı açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla ilaçlama yapıyoruz. Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tüm gücüyle gece gündüz demeden çalışıyor."
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.