Kırklareli’nde balıkçı barınaklarında iyileştirme çalışmaları
GÜNDEM
KIRKLARELİ (AA) Kırklareli'nde balıkçı barınaklarında iyileştirme çalışmaları toplantısı düzenlendi.
Demirköy Kaymakamı Fatih Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersoy Canbek ile kurum müdürleri ve başkanları katıldı.
Toplantıda, balıkçı barınaklarının imar planı, kiralanması, koşullarının iyileştirilmesi konuları görüşüldü.
Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada, balıkçıların refahını arttırmaya çalıştıklarını söyledi.
Balıkçıların çalışma şartlarını iyileştirerek, en güzel hizmeti verebilecekleri bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Aksoy, "Bakanlığımız denizlerimizde su ürünleri varlığının geliştirilmesi ve korunması amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Ülkemiz balıkçılığının gelişmesi için Bakanlık olarak balıkçılarımızın yanındayız." dedi.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.