Bilecik’ten Manavgat’a destek ekibi gönderildi
GÜNDEM
BİLECİK (AA) Bilecik Belediyesi ile Bozüyük İlçe Belediyesi, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın nedeniyle bölgeye yangın söndürme araçları ve 16 personel gönderdi.
Bilecik Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye İtfaiye Müdürlüğüne bağlı 8 ekibin, su tankı ile birlikte Manavgat ilçesinde devam eden yangının söndürme çalışmalarına katkı sağlamak için bölgeye gönderildiği bildirildi.
Birçok ilde devam eden ve milleti üzüntüye boğan yangınların takip edildiği belirtilen açıklamada, "Bilecik Belediyesi olarak Manavgat ilçesinde devam eden söndürme ve soğutma çalışmalarında kullanılmak amacıyla su tankı ve yangın söndürme ekibi gönderiyoruz. Birlikte el ele vererek bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz. Tüm halkımızı, ilimiz ve diğer bölgelerde meydana gelebilecek olası yangınlara karşı daha duyarlı ve hassas olmaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da itfaiye ekiplerinin hazırlıklarını tamamlayıp, Manavgat'a hareket ettiğini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.