Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı öğrencilerle iftar yaptı
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, lise öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Lokman Çağırıcı Bağcılar'daki okullarda eğitim gören lise öğrencileriyle iftar sofrasında buluştu.
İftar programına Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile Bağcılar Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağcılar Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bağcılar Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 12'nci sınıf öğrencileri katıldı.
Çağırıcı, iftar öncesinde gençlerle sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Gençlerle aynı sofrada iftar yapmanın sevincini yaşadığını belirten Çağırıcı, "Bu ülkenin yarını olan sizlere çok büyük görevler düşüyor. Siz üzerinize düşeni yapın biz her koşulda yanınızda olacağız. Mübarek ramazanın güzelliğini, maneviyatını bu akşam öğrencilerimizle beraber paylaşıyoruz. İnşallah bu güzel tablo sürekli olacak. Ramazan ayı boyunca her gün farklı öğrencilerimizle iftar yapacağız." ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.